Wie heeft er Zin in Lesgeven?

Zin in Lesgeven is een driedaagse training over pedagogische en didactische vaardigheden. Mensen kunnen hieraan deelnemen op uitnodiging van ons.

Deelnemers aan de training Zin in Lesgeven verdiepen zich onder leiding van Arend Jan Zwarteveen, trainer, docent en onderzoeker van Hogeschool Windesheim, in de pedagogische en didactische vaardigheden. Na afloop van de driedaagse kunnen ze de vraag beantwoorden of ze de volgende stap willen zetten als zij-instromer in het onderwijs.

Aanbod
Zin in Lesgeven wordt dit schooljaar drie keer aangeboden. Of deze training online of fysiek plaatsvindt hangt af van de geldende coronamaatregelen. De eerste uitvoering is in maart 2022, daarna volgen er nog uitvoeringen in april en mei.
De trainingen duren telkens van 09.00-17.00 uur, met ruime pauzes en momenten om zelfstandig of in tweetallen aan het werk te gaan. Aan elke training doen maximaal 12 (bij een online versie) of 20 deelnemers mee (bij een fysieke versie). De werkvormen zijn afwisselend en creatief.
Voor wie deelneemt op onze uitnodiging dragen wij de kosten.

Klik hier voor meer informatie (PDF)
Lees ook het interview met Arend Jan Zwarteveen op deze site.