Nieuw teamlid Charlotte van Thiel stelt zich voor

Met veel plezier heb ik op 1 april het stokje overgenomen van programmamanager Gert van den Ham. Gert is wethouder Financiën geworden in zijn woonplaats Alphen aan den Rijn.

In het team van Leraar van Buiten vertegenwoordig ik de regio Haaglanden, via het Haagse programma De Rode Loper. Samen met de andere teamleden zorg ik ervoor dat zij-instromers in de regio zich goed en breed kunnen oriënteren op het docentschap in het voortgezet onderwijs en mbo, en daarmee houdt het niet op! We proberen de zij-instromers ook bij te staan bij hun eerste stappen richting opleiding en hun start als docent.
Ik vind het bijzonder waardevol dat ik vanuit mijn rol kan bijdragen aan deze prachtige doelgroep; mensen die vol voor het onderwijs willen gaan. Ik heb zelf ruim twintig jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt; als docent Engels, teamleider en de laatste jaren als rector in de Haagse regio. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn ervaring binnen en betrokkenheid bij het onderwijs in dit team te kunnen inzetten voor de zij-instromers in de regio.