Introductie van de kandidatenpool


Kansrijke kandidaten voor een overstap naar het voortgezet onderwijs of mbo mogen zich op uitnodiging presenteren aan scholen via een besloten deel van onze website. Schoolleiders kunnen via zoekfilters selecteren op regio, onderwijssector en (tekort)vak.

Wie we uitnodigen zijn deelnemers aan onze voorlichtingsmeetings en aan de driedaagse training Zin in Lesgeven die gemotiveerd zijn voor het zetten van een volgende stap. Zij kunnen een persoonlijk profiel aanvullen en toestemming geven om dit te publiceren in de afgeschermde database.  
We hebben schoolleiders in Den Haag, Rotterdam, Rijnmond en Groene Hart uitgenodigd om in te loggen en te zoeken naar kandidaten met wie een match mogelijk is.

Hoe het in z’n werk gaat
Wil een schoolleider contact met een kandidaat, dan stuurt hij of zij een mailtje via onze site en kunnen schoolleider en kandidaat rechtstreeks afspraken maken. Wij krijgen de melding dat er contact gevraagd is. Komt er een benoeming tot stand, dan verwijderen we het profiel van de kandidaat. De kandidaat kan dit te allen tijde ook zelf doen.
Mail vragen over deze kandidatenpool naar info@leraarvanbuiten.nl