Agenda

Denk je na over een overstap vanuit je huidige beroep naar het onderwijs? Dan is het zaak je goed te oriënteren en daar helpen wij je graag mee.

  1. Start met het bijwonen van een van onze online voorlichtingsbijeenkomsten. Beschouw deze als de basisbijeenkomst, waarin we je in grote lijnen informeren over wat er bij zo'n overstap komt kijken. Hieronder kun je je daarvoor aanmelden.
     
  2. Daarna kun je je verder verdiepen in de online themabijeenkomsten. Onderwerpen die daar aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de opleiding tot docent, werken in het voortgezet onderwijs en in het mbo, solliciteren als zij-instromer en arbeidsvoorwaarden. Voor deze themabijeenkomsten ontvang je een uitnodiging na afloop van de (basis)informatiebijeenkomst.
     
  3. Bezoek een school. Of beter: bezoek er een paar en kijk welk schooltype en welk soort onderwijs het best bij je past. Ook voor deze schoolbezoeken geldt dat je een uitnodiging ontvangt na afloop van de (basis)informatiebijeenkomst. Maak er gebruik van; meer dan 40 scholen in de regio zetten hun deur voor je open!